אתר זה והחנות שבו מנוהל ע"י יהודים שומרי שבת. נא לא לעשות הזמנות ביום שבת וחג.

איך להכין רוזטה (משקה שקדים) בקלי קלות

החומרים הדרושים:

200 גרם שקדים מתוקים

100 גרם שקדים מרים

*כפית תמצית שקדים (לא חובה)

1 ק"ג סוכר

ליטר מים

אופן ההכנה:

1. לשפוך מים רותחים על השקדים (המרים והמתוקים ביחד).

2. להמתין מספר דקות עד שהקליפה החומה תתרכך.

3. לקלף את השקדים מהקליפה החומה הדקה.

4. לטחון את השקדים עם מעט מהמים בבלנדר סכינים.

5. למזוג את השקדים הטחונים לסיר.

6. להשלים את כמות המים לליטר.

7. להוסיף את הסוכר.

8. לבשל על אש גדולה עד לרתיחה ולבחוש כל הזמן.

9. להעביר לאש קטנה למשך לפחות חצי שעה עד שעתיים.

10. להניח להתקרר, ולסנן דרך בד.

11. הסירופ שיוצא - זה רכז רוזטה.

מה עושים עם השאריות ?

מהשקדים שנשארו בבד לאחר הסינון אפשר לעשות מרציפן.

בהצלחה

Featured Posts
בקרוב יהיו כאן פוסטים ששווה לחכות להם!
שווה להמשיך ולעקוב...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

טעות.לעולם.חוזרת

כל התמונות באתר מיועדות להמחשה בלבד

תבליני ברכה • רחוב עין חי 3 הוד השרון • טלפון: 077-3306677

Copyrights
סל הקניות0