איך להכין עמבה

החומרים הדרושים:

 2. ק"ג מנגו רצוי בשל וקצת קשה

תבלין עמבה

מלח

לימון

 

 

אופן ההכנה:

לוקחים 2 ק"ג מנגו רצוי בשל וקצת קשה

חותכים לחתיכות קטנות וארוכות

שים בתוך הרבה מים מלח ולימון

אחרי כמה שעות כשהמנגו מתרכך להוסיף תבלין קארי לעמבה ולערבב היטב.

אם זה קצת מר, אפשר להוסיף עוד מלח ולימון

להשאיר כמה שעות שיתסוס או עד למחרת

ואז להכניס למקרר

 

הערה: בתבלין שלנו אין חומר משמר ולכן אם רוצים שהעמבה תשמר הרבה זמן

           יש להוסיף חומר משמר.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags