אתר זה והחנות שבו מנוהל ע"י יהודים שומרי שבת. נא לא לעשות הזמנות ביום שבת וחג.

איך להכין עוגיות עבמבר/אמרנט/שקדים

החומרים הדרושים:

חצי קילו שקדים לבנים טחונים דק

3 חלבוני ביצים (הלבן של הביצה)

4 שקקיות אבקת סוכר (100 גרם כל אחת)

כפית קורנפלור

כפית תמצית שקדים (או לחילופין כפית שקדים מרים טחונים)

אופן ההכנה:

1. להקציף את החלבונים עד לקצף יציב וחזק (ניתן להוסיף קרם טרטר).

2. בקערה לערבב את השקדים עם אבקת הסוכר.

3.להוציא את הקערה של החלבונים מהבלנדר.

4. בתנועה קטיפתית לערבב את הקצף ולהוסיף לתוכו את תערובת השקדים עם הסוכר.

5. להוסיף כפית תמצית השקדים (או השקדים המרים הטחונים)

6. להוסיף כפית קורנפלור.

7. לערבב את הכל עד לקבלת מרקם אחיד.

8. עם ידים רטובות, לקחת מהעיסה כמות קטנה וליצור מעין כדור פינג-פונג.

9. למעוך את הכדור קלות על דף אפיה, ולהניח שקד בראש העוגיה.

10. להכניס לתנור ב-180 מעלות למשך כ-20 דקות.

11. לתת לזה להתקרר ורק אחר כך להוציא לקופסה ולסגור.

תהנו מ- עוגיות עבמבר.

Featured Posts
בקרוב יהיו כאן פוסטים ששווה לחכות להם!
שווה להמשיך ולעקוב...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

טעות.לעולם.חוזרת

כל התמונות באתר מיועדות להמחשה בלבד

תבליני ברכה • רחוב עין חי 3 הוד השרון • טלפון: 077-3306677

Copyrights
סל הקניות0