אתר זה והחנות שבו מנוהל ע"י יהודים שומרי שבת. נא לא לעשות הזמנות ביום שבת וחג.

איך להכין עדשים קלויות מוכנות לאכילה

החומרים הדרושים:

כוס עדשים לא מבושלות.

חצי כפית שום גבישי חצי כפית חו'יג' מרק חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את העדשים.

2. מעבירים אותן לסיר. 3. ממלאים בסיר מים עד 2 ס"מ מעל לעדשים.

4. מבשלים עד שהעדשים מתרכבות. הערה: יש להוסיף מים מורתחים כל פעם שמפלס המים יורד.

4. לאחר שהעדשים התבשלו, מעבירים אותן למגש אפיה. 5. מפזרים עליהן מלח, שום, וחו'יג' מרק.

6. *אופים בתנור על אש בינונית כ-180 מעלות, ומערבבים כל הזמן, עד לייבוש

מוחלט של העדשים. 7. מוציאים ומקררים.

8. לשמור בקופסה אטומה.

*לאלו מבינכם שיש להם סיר טיגון של טפאל: 6. מכניסים לסיר הטיגון למשך 31 דקות.

7. מוציאים ומקררים.

Featured Posts
בקרוב יהיו כאן פוסטים ששווה לחכות להם!
שווה להמשיך ולעקוב...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

טעות.לעולם.חוזרת

כל התמונות באתר מיועדות להמחשה בלבד

תבליני ברכה • רחוב עין חי 3 הוד השרון • טלפון: 077-3306677

סל הקניות0