איך להכין עדשים קלויות מוכנות לאכילה

החומרים הדרושים:

 

כוס עדשים לא מבושלות.

חצי כפית שום גבישי
חצי כפית חו'יג' מרק
חצי כפית מלח

 

 

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את העדשים.

2. מעבירים אותן לסיר.
3. ממלאים בסיר מים עד 2 ס"מ מעל לעדשים.

4. מבשלים עד שהעדשים מתרכבות.
    הערה: יש להוסיף מים מורתחים כל פעם שמפלס המים יורד.

4. לאחר שהעדשים התבשלו, מעבירים אותן למגש אפיה.
5. מפזרים עליהן מלח, שום, וחו'יג' מרק.

6. *אופים בתנור על אש בינונית כ-180 מעלות, ומערבבים כל הזמן, עד לייבוש

    מוחלט של העדשים.
7. מוציאים ומקררים.

8. לשמור בקופסה אטומה.

 

*לאלו מבינכם שיש להם סיר טיגון של טפאל:
6. מכניסים לסיר הטיגון למשך 31 דקות.

7. מוציאים ומקררים.