איך להכין ירקות חמוצים

אנו בתבלין וטבע ברכה, חנות התבלינים בהוד השרון שמחים להגיש לכם מתכון להכנת חמוצים עירקים "תורשי" - כשסוד הטעם חבוי בתבלין לחמוצים שאנו מכינים.

החומרים הדרושים:

חומץ

מים

מלח

מעט סוכר

ירקות אותם רוצים להחמיץ

תבלין לחמוצים


 

אופן ההכנה:

 

לוקחים חצי חומץ חצי מים (לכל כוס חומץ כוס מים)

מלח לפי הטעם (לכל כוס נוזל כפית מלח)

מעט סוכר כדי לשבור את הטעם של החומץ

להרתיח על האש.

מכינים תערובת של ירקות אותם רוצים להחמיץ

כשזה רותח מוסיפים את הירקות הקשים (גזר) ראשונים, ומיד מכבים את האש

כמה שניות אחרי הגזר מכניסים את שאר הירקות.

מוסיפים את התבלין של החמוצים (לצנצנת גדולה 4 כפות)

מעט תבלין יתן קצת צבע, הרבה תבלין ייתן גם משקע

להוסיף מעט פלפל חריף שלם, עלי דפנה וגרגרי פלפל אנגלי

להפוך את הצנצנת על פיה יומיים שלושה,

אחרי שלושה ימים להכניס למקרר.

טעות.לעולם.חוזרת

כל התמונות באתר מיועדות להמחשה בלבד

תבליני ברכה • רחוב עין חי 3 הוד השרון • טלפון: 077-3306677

סל קניות0