איך להכין עדשים קלויות

החומרים הדרושים:
כוס עדשים לא מבושלות.
חצי כפית שום גבישי
חצי כפית חו’יג’ מרק
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את העדשים.
2. מעבירים אותן לסיר.
3. ממלאים בסיר מים עד 2 ס”מ מעל לעדשים.
4. מבשלים עד שהעדשים מתרכבות.
    הערה: יש להוסיף מים מורתחים כל פעם שמפלס המים יורד.
5. לאחר שהעדשים התבשלו, מעבירים אותן למגש אפיה.
6. מפזרים עליהן מלח, שום, וחו’יג’ מרק.
7. *אופים בתנור על אש בינונית כ-180 מעלות, ומערבבים כל הזמן, עד לייבוש מוחלט של העדשים.
8. מוציאים ומקררים.
9. לשמור בקופסה אטומה.

*לאלו מבינכם שיש להם סיר טיגון של טפאל:
6. מכניסים לסיר הטיגון למשך 31 דקות.
7. מוציאים ומקררים.

Scroll to Top