Jun 10

עוגיות עבמבר/אמרנט/שקדים

0 comments

 

החומרים הדרושים:

חצי קילו שקדים לבנים טחונים דק

3 חלבוני ביצים (הלבן של הביצה)

4 שקקיות אבקת סוכר (100 גרם כל אחת)

כפית קורנפלור

כפית תמצית שקדים (או לחילופין כפית שקדים מרים טחונים)

אופן ההכנה:

1. להקציף את החלבונים עד לקצף יציב וחזק (ניתן להוסיף קרם טרטר).

2. בקערה לערבב את השקדים עם אבקת הסוכר.

3.להוציא את הקערה של החלבונים מהבלנדר.

4. בתנועה קטיפתית לערבב את הקצף ולהוסיף לתוכו את תערובת השקדים עם הסוכר.

5. להוסיף כפית תמצית השקדים (או השקדים המרים הטחונים)

6. להוסיף כפית קורנפלור.

7. לערבב את הכל עד לקבלת מרקם אחיד.

8. עם ידים רטובות, לקחת מהעיסה כמות קטנה וליצור מעין כדור פינג-פונג.

9. למעוך את הכדור קלות על דף אפיה, ולהניח שקד בראש העוגיה.

10. להכניס לתנור ב-180 מעלות למשך כ-20 דקות.

11. לתת לזה להתקרר ורק אחר כך להוציא לקופסה ולסגור.

תהנו מ- עוגיות עבמבר.

New Posts
  • החומרים הדרושים: 400 גרם שקדים טחונים לבנים כפית תמצית שקדים (או 10 שקדים מרים טחונים) כפית מיץ לימון 400 גרם סוכר 120 מ"ל מים אופן ההכנה: 1. מערבבים את השקדים עם התמצית והלימון ביחד. 2. להכניס לסיר את הסוכר והמים ולבשל עד לקבלת נוזל סמיך. 3. למזוג את הסוכר לתוך השקדים וללוש עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. 4. להשאיר אותו לילה מכוסה במגבת נושמת בחוץ או במקרר     (זה יצור "קליפה" קשיחה מסביב למרציפן). בהצלחה
  • החומרים הדרושים: ½ כפית חו'יג' קפה 1 שקיקית תה ½1 גרם ¾ כוס מים רותחים ¼ כוס חלב 2 כפיות סוכר (או לפי הטעם) אופן ההכנה: אפשרות ראשונה וקלה: 1. לתוך כוס ריקה מכניסים את הסוכר, שקיקית התה והחו'יג' קפה. 2. מוזגים מים רותחים עליהם. 3. מערבבים. 4. מוזגים את החלב. אפשרות שניה וארומתית יותר: 1. לתוך פינג'אן ריק מכניסים את הסוכר, שקיקית התה והחו'יג' קפה. 2. מוזגים מים קרים עליהם. 3. מוזגים את החלב. 4. מחממים על האש עד רתיחה. 5. מוזגים לכוס. בהצלחה.
  • מתכון להכנת גבינה קשה: החומרים הדרושים: שקית חלב 1 ליטר שמנת 27% 250 גרם כף מלח חצי כפית פקטין אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל המרכיבים בסיר. 2. מביאים כמעט לרתיחה, ורגע לפני רתיחה מכבים את האש. 3. מניחים חיתול בד בתוך מסננת. 4. יוצקים את תערובת הגבינה מהסיר לחיתול. 5. סוחטים, ומניחים את החיתול בתוך מסננת מעל צלחת במקרר למשך 24 שעות.     אם רוצים את הגבינה יותר קשה ניתן להניח לזמן ארוך יותר. בהצלחה. מתכון להכנת גבינה רכה - מתובלת: החומרים הדרושים: קופסת אשל קופסת גיל קופסת שמנת מעט חומץ כף מלח כף תיבלון לבחירתכם: שום / בצל / שמיר / זעתר אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל המרכיבים בסיר. 2. מביאים כמעט לרתיחה, ורגע לפני רתיחה מכבים את האש. 3. מניחים חיתול בד בתוך מסננת. 4. יוצקים את תערובת הגבינה והמים מהסיר לחיתול. 5. סוחטים, ומניחים את החיתול בתוך מסננת מעל צלחת במקרר למשך 24 שעות. בהצלחה.

טעות.לעולם.חוזרת

כל התמונות באתר מיועדות להמחשה בלבד

תבליני ברכה • רחוב עין חי 3 הוד השרון • טלפון: 077-3306677

סל קניות0